Initiativ 2022

Tillsammans hjälps vi åt att hjälpa

Initiativ

Som företagare eller privatperson kan du själv starta ett initiativ som genererar pengar till insamlingen. Det kan vara en egen insamling på sidan om, det kan vara ett loppis vars insamlade pengar går till Steelfmhjälpen, en konsert med frivilligt inträde, eller varför inte en utmaning där du som initiativtagare utmanar andra att skänka pengar i samband med någon aktivitet? Det är bara fantasin som sätter gränser! Steelfmhjälpen uppmärksammar alla typer av initiativ som tas i förmån för insamlingen. Meddela oss var, vad och när ditt initiativ sker så sköter vi marknadsföringen. Att ta ett initiativ är självklart gratis och vi uppskattar alla idéer!

5.png

Rökerikioskens julsenap

Rökerikiosken tillverkar och säljer även i år julsenap till förmån för SteelFmhjälpen. Senapen är limited editon och säljs endast under en bestämd tidsperiod i december månad, så det gäller att vara på hugget så att du inte går miste om denna goda senap. Köp till dig själv eller ge bort till någon när och kör till julklapp?

8.png

Raketförsäljning hos Elvaruhuset

Vår granne Elvaruhuset skänker 10% av sina försäljningsintäkter på raketer (den 30 och 31 december 2022). Så passa på att köpa dina raketer inför årets nyårsfirande hos Elvaruhuset, så är du samtidigt med och samlar in pengar till diakonifonden.

12.png

Däckbyten av Michael Salin

Michael Salin var även i år ute i god tid med sitt årliga initiativ där han bytte till vinterdäck på bilar för en valfri summa. Hela 315 € samlade han in detta år men det slutar inte där. Företaget Fixin Ur Sht dubblar den insamlade summan och då landar den på 630 €. Ett stort tack till dig Michael och även ett stort tack till Robert Salin som gav en hjälpande hand.  

11.png

Tomtehoppet

Agility.ax anordnar tomtehoppet, en mysig inofficiell agilitytävling där alla kan vara med. Alla pengar som samlas in via anmälningsavgifter och lotteri går oavkortat till den nystartade diakonifonden.

SFH 2022 (1).png

Presentkort hos ProPolish

ProPolish skänker 10 % av totalsumman på sina sålda presentkort under perioden 1-23 december 2022 till Ålands diakonifond. 

SFH 2022.png

Lyx för två på strandpensionatet Stalldalen

Överraska någon du tycker om med en lyxig övernattning för två personer i sviten på Stalldalen. Ni blir även bjudna på bastu, trerättersmiddag och frukost.
För att delta i utlottningen av detta lyxpaket ska du skänka minst 10 € till insamlingen via länken nedanför. Större inbetalning ger större chans att vinna!  10 € ger dig en vinstchans, 20 € ger dig dubbel chans osv. Värdet är 550€. 

SFH 2022.png

Var med på nyårsruset och samla in pengar

Ålands motionsförening bjuder in alla att delta i årets upplaga av nyårsruset. Du skänker en valfri summa som startavgift och pengarna som samlas in skänks sedan oavkortat till SteelFMhjälpens-insamling. Kom med för hälsans skull och gör en god gärning på samma gång. 

SFH 2022.png

Massage för välgörenhet

Fredag 30/12 från kl 8-20 masserar Fysio Åland i Avancias lokaler till förmån för Steelfmhjälpen. Unna dig själv eller någon du bryr dig om en 30 min massage och stöd samtidigt insamlingen. Alla pengar som Fysio Åland får in går oavkortat till Steelfmhjälpen. För att boka tid, kontakta Fysio Åland på fysioaland@gmail.com och märk brevet med ”SteelFMhjälpen”